Obrim octubre amb un cap de setmana musical

Aquest cap de setmana la música i els balls han tornat a envair els carrers de Ròtova. Dissabte ens vam toranar a veure amb la banda de música del nostre municipi, La Rotovense Musical, amb qui vam poder gaudir d’un concert englobat dins la campanya de subvencions “Excel·lent, música de banda”, de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

Per altra banda, el diumenge vam rebre a l’Associació La Vihuela per partida doble al nostre municipi. Primer, a les 12.30h, van fer una ronda amb música i balls tradicionals pels carrers de Ròtova amb motiu de la campanya València és Música de la Diputació de València.

I després, per la vesprada, ens vam tornar a donar cita a la plaça Major de Ròtova per a la seua actuació dins del XVIII Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals.

Galería de Imágenes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *