Ròtova impulsarà la creació d’una Mesa d’Entitats

Se celebra la primera jornada formativa “Ròtova Participa” amb les associacions del poble

Dijous, 07 d’octubre, es va celebrar el primer taller formatiu englobat en les jornades “Ròtova Participa” adreçada a les associacions, amb l’objectiu d’enfortir el teixit associatiu del poble. Pedro Ciscar, regidor de Participació Ciutadana, presentà la jornada ressaltant la importància de comptar amb les associacions i d’impulsar la creació d’una Mesa d’Entitats. Aquest òrgan, recollit al Reglament de Participació Ciutadana, és ens autònom, autoorganitzat i autogestionat format per representants de les associacions i col·lectius del municipi i que actuaria com a interlocutor amb l’Ajuntament.

Pedro Ciscar, regidor de Participació Ciutadana

Per altra banda, la sessió de treball va posar el focus en els problemes i necessitats de les associacions per a, posteriorment, en base a aquestes, consensuar les temàtiques principals que es tractaran a les properes jornades del 21 i 28 d’octubre; en les que les associacions i demés col·lectius de Ròtova rebran formació sobre la participació ciutadana i el treball en xarxa.

Membres d’associacions de Ròtova

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *