Ròtova participa en el “Repte Mapamundi” per fomentar el reciclaje de vidre

Ròtova s’uneix al “Repte Mapamundi”, convidats pel Consorci de Residus COR i ECOVIDRIO junt amb 92 municipis més. Es tracta d’una campanya que pretén conscienciar sobre la importància de reciclar vidre i els seus efectes positius en la lluita contra el canvi climàtic. Aquesta és una campanya de sostenibilitat i sensibilització ambiental dirigida a la ciutadania dels municipis en què totes i tots podem participar de la manera més senzilla possible, reciclant tot el vidre del que ens desfem.

Així doncs, el repte consisteix en obtenir punts incrementant els kilograms de residus d’envasos de vidre reciclats en els contenidors de vidre de Ròtova respecte al mateix període de l’any passat, entre octubre i novembre, a la vegada que donem suport i cobertura a la campanya.

Ròtova entra dins de la categoria de pobles amb menys de 5.000 habitants, on cinc seran premiats. Per tant, a més d’aconseguir una millora en reciclatge, i per tant augmentar els nostres esforços en la lluita contra el canvi climàtic, si el nostre municipi resulta guanyador, els nostres contenidors seran decorats amb un disseny exclusiu com a premi.

Anima’t, recicla vidre i uneix-te a la lluita contra el canvi climàtic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *