L’Ajuntament de Ròtova constitueix la comissió d’igualtat

Des de l’Ajuntament de Ròtova estem impulsant el Pla d’Igualtat Intern de l’Ajuntament. Aquest pla té la finalitat de fer la diagnosi de l’estat d’igualtat entre el personal de l’Ajuntament i promoure les accions per assolir una igualtat efectiva en la nostra entitat.

Aquest mes es va constituir l’òrgan encarregat de vetllar per l’acompliment d’aquest pla, la Comissió d’igualtat de l’Ajuntament, formada per personal treballador de l’entitat, amb veu i vot i els i les representants dels diferents grups polítics, així com personal de recolzament extern, que formen part d’aquesta comissió amb veu, però sense vot.

La regidora de Polítiques Inclusives i Igualtat de Ròtova, Isabel Pérez, ha explicat que “és un pas més cap a l’objectiu de la igualtat efectiva, aquesta vegada incidint en el propi Ajuntament i en el seu personal”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *