Ròtova tornarà a penjar la bandera violeta per commemorar el 25N

Amb motiu del 25N Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones des de l’Ajuntament de Ròtova s’han programat una sèrie d’activitats (amb la finalitat de conscienciar i treballar amb la població al voltant d’aquesta problemàtica)

Entre les activitats destaquen el taller “Posem nom al problema” que tindrà lloc el dia 24 de novembre a partir de les 17.00h a l’edifici polivalent de l’Antiga Sindical, una activitat apta per a totes les edats i en què per mitjà de la realització d’un mural es té com a objectiu principal conscienciar la població, humanitzar i posar nom al problema, i més concretament a les víctimes.

El 25 de novembre es penjarà la bandera violeta al balcó de l’Ajuntament i a les 19.00h tindrà lloc la lectura d’un manifest.

El 17 de desembre a les 18.00h tindrà lloc l’activitat “UVE, juga i aprèn sobre sexualitat”, amb la sexòloga Lara Avargues, una activitat pensada principalment per a persones des de 15 anys, un joc de cartes amb què es té com a objectiu crear un ambient segur i de confiança, explorem la sexualitat trencant mites, tabús i complexos.

Penjada de la bandera violeta el Dia Internacional de la Dona – 08 de març de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *