Ròtova torna a penjar la bandera violeta per commemorar el 25N

Amb motiu del 25N Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones des de l’Ajuntament de Ròtova s’han realitzat una sèrie d’activitats (amb la finalitat de conscienciar i treballar amb la població al voltant d’aquesta problemàtica)

Entre les activitats realitzades va destacar el taller “Posem nom al problema”. L’activitat, apta per a totes les persones, tractava de realitzar un mural per conscienciar la població, humanitzar i posar nom a les víctimes. Prevista per al 24 de novembre, l’Ajuntament la va allargar fins el 25N, traslladant-lo de l’edifici polivalent de l’Antiga Sindical al col·legi CRA Alfauir-Ròtova, perquè les xiquetes i els xiquets pugueren participar a l’eixida de les classes.

Taller a les portes del CRA Alfauir – Ròtova

Finalment, l’activitat tornà a l’Antiga Sindical i va servir d’esdeveniment previ a la lectura del manifest “Declaració Institucional amb Motiu del Día Internacional de la Eliminació de la Violència Contra la Dona” de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

El 25 de novembre es va penjar la bandera violeta al balcó de l’Ajuntament i a les 19.00h tindre lloc la lectura del manifest de la FEMP, realitzada per Isabel Pérez, regidora de Polítiques Inclusives i d’Igualtat, acompanya per Jordi Puig, alcalde del municipi.

Jordi Puig, alcalde de Ròtova, acompanya a Isabel Pérez, regidora de polítiques de Inclusió i Igualtat, en la lectura del manifest de la FEMP

Per altra banda, també amb motiu del 25N, el 17 de desembre a les 18.00h tindrà lloc l’activitat “UVE, juga i aprèn sobre sexualitat”, amb la sexòloga Lara Avargues, una activitat pensada principalment per a persones des de 15 anys; es tractar d’un joc de cartes que té com a objectiu crear un ambient segur i de confiança, en l’exploració de la sexualitat, trencant mites, tabús i complexos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *