Ròtova camina cap al Fòrum Jove

El divendres 10 de desembre joves de Ròtova es reuniren en la jornada prèvia al Fòrum Jove per a debatre al voltant de temàtiques, necessitats i inquietuds detectades per la gent jove d’entre 18 i 30 anys i així recollir informació de primera mà per elaborar l’anàlisi de la realitat de cara a la celebració del Fòrum Jove el pròxim 8 de gener.

Enquesta jornada prèvia Fòrum Jove.

A més si tens entre 12 i 30 anys i no vas poder participar de la jornada prèvia, o no has fet aquesta enquesta ací us deixem l’enllaç perquè pugueu participar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScul5aQfMSuSqyCLXZrV6MfqSbJX96JFaPSIXNbLNP6IIRHmw/viewform

Joves de Ròtova en la Jornada Prèvia del Fòrum Jove.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *