Estrena del curtmetratge de terror “Hell Phone”

Calaix Jove (Servei de Joventut MancoSafor) estrenà del curtmetratge de terror “Hell Phone”, rodada i interpretada per la Xarxa de Corresponsals Juvenils de la Safor, dirigida pel cineasta Antonio Dyaz i postproduida per Rafa Botella.

A l’estrena, que va tindre lloc el divendres 9 de desembre a l’Auditori de Benifairó de la Valldigna, va estar present el departament de Joventut de Ròtova; tant el departament com les nostres corresponsals formaren part d’aquest projecte.

A més dels i les Corresponsals de la Safor-Valldigna, van estar presents membres dels equips tècnics de Joventut de la Comarca, la presidenta de la Mancomunitat, Assumpta Domínguez, el director de l’@gvaivaj Jesús Martí, l’alcalde de Benifairó de la Valldigna, Josep Antoni Alberola, i l’alcalde de Ròtova, Jordi Puig.

Aquest curtmetratge de terror, dins d’un marc pedagògic, que parla de les violències a les aules, rodarà per les poblacions i els diferents IES de comarca Safor-Valldigna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *