Primer Fòrum Jove a Ròtova

Des del departament de Joventut de l’Ajuntament, s’ha estat treballant durant mesos en la realització del primer Fòrum Jove, que es durà a terme el 8 de gener de 2022. L’objectiu és articular un projecte de participació juvenil capaç de detallar i conéixer les necessitats i inquietuds de la mateixa joventut i definir accions a desenvolupar, amb una base real donada a conéixer per aquest mateix col·lectiu.

Joves de Ròtova en la Jornada Prèvia del Fòrum Jove.

Joves de Ròtova en la Jornada Prèvia del Fòrum Jove.

Per aquest motiu, el divendres 10 de desembre es va organitzar una jornada prèvia amb la gent d’entre 18 i 30 anys, per a poder recollir de primera mà tota la informació necessària i també a través d’una enquesta participativa, aconseguir traçar un pla per a tractar-lo el dia 8 de gener en el primer Fòrum Jove.

I Fòrum Jove

Data: Dissabte 8 de gener de 2022

Lloc: Nau d’Usos Múltiples, Ròtova

Horari: De 10h a 14h

Hi haurà picaeta i regal per a tots els assistents.

És el teu moment: participa, opina i decideix!

Inscriu-t’hi: bit.ly/forum-jove-rotova

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *