Ròtova recuperarà el Cine Cervantes amb una subvenció de la Generalitat Valenciana

Ròtova recuperarà el Cine Cervantes amb una subvenció de vora 500.000€ de la Generalitat Valenciana. L’ajuda de la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, de la Generalitat Valenciana, va destinada a la rehabilitació d’edificis i l’adequació de l’entorn construït en municipis mitjançant el pla «Conviure».

L’actuació comprén una rehabilitació integral del cine Cervantes, d’uns 450 metres quadrats, per a usar-lo com a equipament cultural, per tal de poder dur a terme concerts, actes, actuacions teatrals, projeccions, etc., a banda de l’habilitació de serveis i totes les condicions necessàries per obrir-lo al públic.


“El cine Cervantes és un espai emblemàtic, molt estimat i necessari per al municipi. La seua rehabilitació ajudarà a dinamitzar la vida cultural i social del municipi”, ha explicat l’alcalde, Jordi Puig. Des de fa més de 10 anys, va haver de tancar les portes pel deteriorament i actualment el poble no compta amb una sala d’actes per a poder realitzar concerts, teatres, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *