Participa a l’enquesta del I Pla de Mobilitat – PMUS de Ròtova

Volem que tota la ciutadania de Ròtova participe a l’enquesta per poder valorar les seues idees, propostes, per fer de Ròtova un poble millor per a viure, a través de l’enllaç i el QR on pot descarregar-la.

https://es.surveymonkey.com/r/rotova

Podeu continuar enviant els vostres comentaris, idees i suggeriments al correu: rotova@pmus.net

També disposeu d’un número de WhatsApp i Telegram 722 89 75 29 per fer les vostres aportacions.

Més informació sobre el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible: Ròtova inicia el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Reunió entre el Policia Local de Ròtova, l’alcalde del municipi, Jordi Puig, i personal de l’empresa Kanals Box, S.L.

La informació la gestionarà l’empresa que realitza l’estudi i es tractarà de manera confidencial.En compliment del que s’estableix en la LOPD 15/1999 i en el Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) d’aplicació obligatòria a partir del 25 de maig de 2018, li comuniquem que les dades personals continguts en la comunicació, seran tractats de manera confidencial, pel personal de l’empresa encarregada de fer el PMUS.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *