El carrer País Valencià acollirà la festa de Sant Antoni de 2023

Ròtova va viure la festa de Sant Antoni, als carrers Ausiàs March i Quintanes, a pesar de la pluja, que va tornar a fer acte presència. Dissabte, 5 de març va tindre lloc l’encesa de la foguera i un sopar de cabasset. Diumenge algunes activitats van haver de suspendre’s.

L’últim acte de les festes de Sant Antoni (i el primer de les de l’any següent) és el pas d’un pergamí acreditatiu i una vara a mans de la persona més major del carrer on se celebrarà la festa de Sant Antoni l’any que ve: la va recollir Maria Climent Navarro, de 96 anys. La festa passarà dels carrers Ausiàs March i Quintanes, enguany, al carrer País Valencià, el 2023. Aquest acte se celebra des del 1985. És, també, un reconeixement entranyable a la gent gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *