Ròtova i la Diputació de València aborden millores en mobilitat al municipi

El passat dimarts, 4 de maig, l’alcalde de Ròtova, Jordi Puig, i la diputada de Mobilitat de la Diputació de València, Dolors Gimeno, van abordar la connexió poble-Urbanització de la Serreta. En la trobada vam tractar la connexió peatonal entre els dos punts i les possibles millores, a banda d’altres problemàtiques del municipi, com la necessitat de restaurar la legalitat en la zona de servitud del riu, junt al Poliesportiu.

Jordi Puig, alcalde de Ròtova, reunit amb Dolors Gimeno, diputada de Mobilitat de la Diputació de València.

Jordi Puig, alcalde de Ròtova, reunit amb Dolors Gimeno, diputada de Mobilitat de la Diputació de València.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *