L’edifici de l’Ajuntament de Ròtova i el Centre Social ja compta amb plaques solars

L’Ajuntament de Ròtova ha instal·lat plaques solars a l’edifici de l’Ajuntament i el Centre Social del municipi, destinades a reduir el consum elèctric de Ròtova i les emissions de CO2. 

Aquesta instal·lació ascendeix a 24.224,20 €, i ha estat finançada a través de la convocatòria de subvencions de l’IVACE per a INSTAL·LACIONS D’AUTOCONSUM D’ENERGIA ELÈCTRICA 2021 SOLAR FOTOVOLTAICA, amb una subvenció que ha ascendit a 10.020€, i amb una aportació pròpia de l’Ajuntament de 10.000€; l’acció s’emmarca dins de les polítiques de lluita contra el canvi climàtic que comparteixen Generalitat Valenciana i l’Ajuntament.

El consum d’energia del l’Ajuntament i al Centre Social ascendí, el 2020, a 17.680,58 kWh, i la instal·lació proporcionarà una producció anual d’electricitat de 20.411,49 kWh, més de l’energia que consumeixen els edificis. Això suposarà un estalvi d’energia que en compensarà la consumida per altres subministraments elèctrics municipals i, també, econòmic important, que es destinarà a altres obres i serveis públics. La instal·lació ha anat a càrrec de l’empresa Enrevall Envestments S.L. Per altra banda, amb la instal·lació s’aconseguirà una reducció anual de CO2 de fins a 9.35 tones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *