Ròtova acollí la segona part del I Fòrum Jove de la Safor

El Calaix Jove continuà amb el seu Pla comarcal, en aquesta ocasió a Ròtova

El dia 9 d’abril ha tingut lloc a Ròtova la segona part del I Fòrum Jove de la Safor, amb un espai de trobada i diàleg entre les persones joves i persones representants de l’administració pública per tal d’escoltar, explicar i fer propostes des d’una mirada constructiva i participativa.

Aquesta activitat s’emmarca dins les accions que el Calaix Jove té programades per tal d’elaborar el Pla Jove de la Safor, un document marc que parteix d’un procés d’anàlisi i diagnosi, i de la detecció de necessitats i demandes de la població juvenil, per a desenvolupar i integrar propostes d’acció i millora que donen resposta a aquestes als diferents àmbits de la seua vida.

Per aquest motiu, s’ha portat a terme una anàlisi diagnòstica de la realitat juvenil de la comarca de la Safor, de la manera més acurada possible, on s’integra la revisió de les polítiques de joventut existents a la comarca de la Safor i l’anàlisi de la realitat juvenil actual, partint dels recursos i serveis existents, però sobretot dels interessos i preocupacions expressades per les persones joves de 12 a 30 anys.

Aquesta segona sessió del Fòrum li donà continuïtat a la que es va celebrar el passat dissabte 26 de març a Bellreguard amb una gran participació. Joves aturades, estudiants i treballadores que buscaven debatre i proposar millores en matèria de joventut per tal de fer una comarca millor. Les propostes s’articularen entorn a les necessitats en mobilitat, formació i futur laboral, oci educatiu, associacionisme, participació i informació juvenil.

A l’acte foren presents Assumpta Domínguez, presidenta de la Mancomunitat, Jesús Martí, director general de l’IVAJ, Jordi Puig, alcalde i regidor de Joventut i Joan Josep Giner, regidor de Participació Ciutadana de Bellreguard. L’objectiu de l’acte era que el Fòrum fora un punt de trobada entre el col·lectiu jove i l’administració pública per aconseguir unes polítiques de joventut de qualitat i adaptades a les seues necessitats, alhora que fomente un diàleg fluid i de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *