Amb motiu del 25N Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones des de l’Ajuntament de Ròtova s’han programat una sèrie d’activitats (amb la finalitat de conscienciar i... Segueix llegint »

El Centre Excursionista de Ròtova (CER), amb l’ajuda de la fundació Terra Life i la col·laboració de l’Ajuntament de Ròtova, començarà la replantació en set hectàrees del barranc d’Atanasi, a... Segueix llegint »

Després que l’any passat no poguera celebrar-se l’anual cursa popular de Ròtova a causa de la pandèmia, l’Ajuntament de Ròtova, amb l’assessorament tècnic del C.E. Quatre Gats de Ròtova, torna... Segueix llegint »

Agenda
17 de Desembre de 2021
 • PROGRAMACIÓ 25N | Activitat “UVE, juga i aprèn sobre sexualitat”

  17 de Desembre de 2021  18:00 pm - 19:00 pm
  La Nau multiusos Ajuntament de Ròtova, Carrer del Mirador, 2, 46725 Ròtova, Valencia, España

  Amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, es realitza una activitat pensada principalment per a persones des de 15 anys, un joc de cartes amb què es té com a objectiu crear un ambient segur i de confiança, explorem la sexualitat trencant mites, tabús i complexos. Amb la sexòloga Lara Avargues.

  Veure més detalls

19 de Desembre de 2021
 • REPLANTACIÓ DEL BARRANC D'ATANASI | Jornada oberta a la participació

  19 de Desembre de 2021  9:00 am - 13:00 pm
  Iglesia San Bartolomé, Carrer Major, 33, 46725 Ròtova, Valencia, España

  Replantació popular. Tota persona voluntària podrà participar-hi.

  Amb la voluntat de poder fomentar la participació entre la població, l’Ajuntament de Ròtova, junt al Centre Excursionista de Ròtova, fa un crida a la participació en aquesta jornada de participació.

  Inscripció per a la jornada oberta.

  Veure més detalls

Més esdeveniments