Agricultura

Notícies

[Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública. Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica] – Document. A.Protecció de la salut de les persones que treballen en el... Segueix llegint »

El municipi de Ròtova ha représ enguany la campanya contra la Ceratitis capitata, comunament coneguda com a mosca de la fruita, que no es duia de terme des de 2016.... Segueix llegint »

Ròtova ha contractat sis persones (cinc operaris i un capatàs) per a pal·liar l’atur agrari i millorar camins i espais rurals de titularitat municipal. Les actuacions formen part de l’ajuda... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Info | Cada dia podeu consultar al panell informatiu de la plaça Major si podeu, o no, fer cremes agrícoles. El panell funciona de la següent manera: Podeu trobar dos... Segueix llegint »

Més info

Documents

21 d’abril – 31 de maig de 2020 Fins a 500 metres de terreny forestal De dilluns a divendres. Els dissabtes, diumenges i festius, no està permés. Quan el nivell... Segueix llegint »

Més documents