Agricultura

Notícies

Campanya contra la mosca de la fruita, cítrics, caqui i magrana (tant per a cultius ecològics com per a convencionals) Els interessats a participar en la campanya han de comunicar... Segueix llegint »

De l’1 de juny fins al 30 de setembre, el procediment a seguir per a realitzar cremes serà: 1 – Acudir a l’Ajuntament i omplir la sol·licitud 2 – L’agent... Segueix llegint »

L’Ajuntament de Ròtova contractarà este estiu a 5 peons agrícoles i un capatàs agrícola durant dos mesos per a fer neteja de diversos camins rurals, dins del programa foment de... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Info | Cada dia podeu consultar al panell informatiu de la plaça Major si podeu, o no, fer cremes agrícoles. El panell funciona de la següent manera: Podeu trobar dos... Segueix llegint »

Més info

Documents

21 d’abril – 31 de maig de 2020 Fins a 500 metres de terreny forestal De dilluns a divendres. Els dissabtes, diumenges i festius, no està permés. Quan el nivell... Segueix llegint »

Més documents