Comunicació

Notícies

L’Ajuntament de Ròtova ha editat el primer número d’‘El Full de Ròtova’, un butlletí que recull informació municipal, com l’agenda d’activitats, telèfons d’interés, informació institucional i notícies sobre les actuacions... Segueix llegint »

El govern municipal ha reorganitzat les competències Al ple ordinari de dimarts, 13 de juliol de 2021, va prendre possessió com a regidor de la corporació Pedro Ciscar i San... Segueix llegint »

El passat 23 d’abril Ròtova va celebrar el Dia Internacional del Llibre amb diverses activitats. El veïnat del municipi que en va fer ús del 21 al 23 d’abril va... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Info | Cada dia podeu consultar al panell informatiu de la plaça Major si podeu, o no, fer cremes agrícoles. El panell funciona de la següent manera: Podeu trobar dos... Segueix llegint »

Més info

Documents

Butlletí que recull informació municipal, com l’agenda d’activitats, telèfons d’interés, informació institucional i notícies sobre les actuacions que es duen a terme des del consistori. Descarrega-t’ho.

Més documents