Cultura

Notícies

La història de les lleis i les institucions valencianes Reconéixer els contorns de la Ròtova medieval Ròtova s’endinsa en l’època dels Furs i realitza un viatge en el temps fins... Segueix llegint »

Al llarg d’aquestes últimes setmanes, us heu fixat en la nova decoració de la plaça Major? Art urbà i motius de la cultura de la pansa de la mà, tot... Segueix llegint »

El riuraru de la Rogeta, seu del Centre d’Interpretació de la Cultura de la Pansa, va acollir ahir, diumenge 29 d’agost, l’escaldà de Ròtova. Els veïns i les veïnes del... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Vols conéixer tots els esdeveniments que s’organitzen a Ròtova amb antelació? Descarrega la App Anem de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i descobreix tot el que t’ofereix Ròtova.... Segueix llegint »

El centre polivalent conegut popularment com “Antiga Sindical” està ubicat en la plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Agència de Lectura

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Més info