Cultura

Notícies

Ròtova commemorà un any més el 9 d’Octubre amb un reconeixement a la gent gran. Amb motiu de 9 d’Octubre, Sant Donís, Dia dels Enamorats Valencians, el municipi va fer... Segueix llegint »

El proper dissabte 3 d’octubre, a les 19h, la música tornarà a estar present pels carrers de Ròtova, amb una ronda amb cants i balls tradicionals, a càrrec de l’Associació... Segueix llegint »

Divendres, 2 d’octubre, la Nau Polivalent de Ròtova (c/ Llocnou) acollirà el taller ‘Records per a compartir’, a partir de les 17.30h. L’activitat està dirigida per a xiquetes I xiquets... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Vols conéixer tots els esdeveniments que s’organitzen a Ròtova amb antelació? Descarrega la App Anem de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i descobreix tot el que t’ofereix Ròtova.... Segueix llegint »

El centre polivalent conegut popularment com “Antiga Sindical” està ubicat en la plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Agència de Lectura

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Més info