Cultura

Notícies

El 2021 torna la Trobada [a] la plaça de Ròtova, una trobada amb escriptores i escriptors i fireta del llibre. De manera presencial, però amb mesures COVID19 de seguretat. La... Segueix llegint »

29 de maig, dia de presentació, en què l’arqueòleg Emili Moscardó ens n’ha presentat la museïtzació, en una xarrada i en una visita in situ Hi han assistit Raquel Tamarit... Segueix llegint »

La Generalitat Valenciana ha declarat dol oficial des de hui, divendres 21, fins al diumenge 23 de maig de 2021 i ha convidat el conjunt de les institucions valencianes a... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Vols conéixer tots els esdeveniments que s’organitzen a Ròtova amb antelació? Descarrega la App Anem de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i descobreix tot el que t’ofereix Ròtova.... Segueix llegint »

El centre polivalent conegut popularment com “Antiga Sindical” està ubicat en la plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Agència de Lectura

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Més info