Cultura

Notícies

Ja podeu veure el vídeo que vam exposar a l’exposició «Som Ròtova. Objectes i històries». Patrimoni material i immaterial de Ròtova, durant els dies del porrat de Sant Macià 2020... Segueix llegint »

La Mancomunitat realitza una donació de tres exemplars de llibres guanyadors de tres edicions del Premi Carmesina de Narrativa Infantil La Mancomunitat de Municipis de la Safor ha donat els... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Vols conéixer tots els esdeveniments que s’organitzen a Ròtova amb antelació? Descarrega la App Anem de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i descobreix tot el que t’ofereix Ròtova.... Segueix llegint »

El centre polivalent conegut popularment com “Antiga Sindical” està ubicat en la plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Agència de Lectura

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Més info