Cultura

Notícies

🔴 INFO COVID | Sant Antoni La comissió de la Festa de Sant Antoni i l’Ajuntament han acordat ajornar la celebració de la festa de Sant Antoni, per extremar la... Segueix llegint »

Ròtova recuperarà el Cine Cervantes amb una subvenció de vora 500.000€ de la Generalitat Valenciana. L’ajuda de la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, de la Vicepresidència Segona... Segueix llegint »

Ja venen els Reis Mags d’Orient! La programació de la vespra de Reis en Ròtova començarà a les 19.30h amb la rebuda de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, a... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Vols conéixer tots els esdeveniments que s’organitzen a Ròtova amb antelació? Descarrega la App Anem de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i descobreix tot el que t’ofereix Ròtova.... Segueix llegint »

El centre polivalent conegut popularment com “Antiga Sindical” està ubicat en la plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Agència de Lectura

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Més info