Cultura

Notícies

Ròtova continua amb la programació d’estiu, amb mesures de control contra la COVID19, per demostrar l’aposta per una cultura segura. Les activitats per a este cap de setmana són: 14... Segueix llegint »

Arriba l’estiu actiu a Ròtova! Tenim preparades diferents activitats perquè passeu un estiu de 100! Comencem amb un taller de batukada els dies 28 de juliol i 4 i 11 d’agost, a la piscina... Segueix llegint »

Aquest estiu no us podeu perdre les activitats que s’han organitzat al Palau dels Comtes de Ròtova. Palau a la fresca, una de les moltes activitats que hem preparat dintre... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Vols conéixer tots els esdeveniments que s’organitzen a Ròtova amb antelació? Descarrega la App Anem de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i descobreix tot el que t’ofereix Ròtova.... Segueix llegint »

El centre polivalent conegut popularment com “Antiga Sindical” està ubicat en la plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Agència de Lectura

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Més info