Educació Infantil

Notícies

El Nadal ja ha arribat a Ròtova! Hem preparat uns tallers gratuïts per a les xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys que vulguen extraure tota la creativitat. Els... Segueix llegint »

El dimecres passat es van escollir els 12 membres que formaran part del primer Consell de Xiquetes i Xiquets de Ròtova. L’elecció dels representants es va realitzar, de manera democràtica... Segueix llegint »

Els xiquets i les xiquetes de l’Aulari de Ròtova del CRA Alfauir – Ròtova realitzaran una volta per Ròtova amb bicicleta per commemorar el Dia Mundial de la Bicicleta, el... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Pots trobar l’Escoleta Infantil Municipal al Carrer Les Quintanes de Ròtova. Horaris: De dilluns a divendres: 08:00 h – 17:00 h Contacte: Tel:  962 835 411 – 659 635 080... Segueix llegint »

Més info

Documents

Ja podeu descarregar la documentació per a realitzar la matrícula de l’escoleta municipal per al curs 2021 – 2022. Documentació de matrícula disponible en format DOC i PDF. La sol·licitud... Segueix llegint »

Ja podeu descarregar la documentació per a realitzar la matrícula de l’escoleta municipal per al curs 2020 – 2021. Documentació de matrícula disponible en format DOC i PDF. … Per... Segueix llegint »

Més documents