Esport

Notícies

Ròtova iniciarà a setembre la reforma de la piscina i la millora dels vestidors. Les obres seran finançades amb una subvenció destinada a la millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives,... Segueix llegint »

El passat dimarts 21 de juliol, Eva Soler i Juan Méndez, del Club Esportiu Ròtova van visitar Onda Cero Gandia per a parlar de la nova etapa del club. Van... Segueix llegint »

Les pistes de pàdel, camp de futbet i camp de futbol del poliesportiu de Ròtova tornen a estar obertes al públic. IMPORTANT: les pistes de pàdel i futbet requereixen reserva... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

A continuació podeu consultar les activitats esportives actives al municipi de Ròtova per a l’any 2020 Si voleu fer la inscripció a alguna activitat, paseu per l’Ajuntament de Ròtova a... Segueix llegint »

Poliesportiu municipal El poliesportiu municipal de Ròtova compta amb la piscina municipal i el camp de futbol. La piscina municipal es troba oberta al públic en temporada d’estiu, de juny a setembre,... Segueix llegint »

Més info