Esport

Notícies

El Prebenjamí del Club Esportiu Ròtova ha guanyat la Lliga ’20/’21 del Grup Safor C. L’equip dirigit per Dani Puig ha realitzat una temporada excel·lent. Aconseguir formar en valors educatius... Segueix llegint »

Les classes d’Higiene Postural formen part del Programa d’Envelliment Actiu del CDR La Safor, on les persones grans (a partir de 60 anys) adquiriran les ferramentes per estar amb una... Segueix llegint »

Les principals novetats consisteixen en el fet que unes certes competicions esportives es poden reprendre i en què s’amplia el nombre màxim de persones que poden fer esport en grup... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

A continuació podeu consultar les activitats esportives actives al municipi de Ròtova per a l’any 2020 Si voleu fer la inscripció a alguna activitat, paseu per l’Ajuntament de Ròtova a... Segueix llegint »

Poliesportiu municipal El poliesportiu municipal de Ròtova compta amb la piscina municipal i el camp de futbol. La piscina municipal es troba oberta al públic en temporada d’estiu, de juny a setembre,... Segueix llegint »

Més info