Esport

Notícies

Richard Carrillo fou el rotoví més ràpid de la Cursa Ròtova ha tornat a celebrar l’anual cursa popular del municipi el passat diumenge 28 de novembre, després que l’any passat... Segueix llegint »

Després que l’any passat no poguera celebrar-se l’anual cursa popular de Ròtova a causa de la pandèmia, l’Ajuntament de Ròtova, amb l’assessorament tècnic del C.E. Quatre Gats de Ròtova, torna... Segueix llegint »

L’Ajuntament de Ròtova i el C.E. Quatre Gats de Ròtova organitzen la que serà la XXII edició de la cursa a peu per Ròtova 2021. El diumenge 28 de novembre,... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

A continuació podeu consultar les activitats esportives actives al municipi de Ròtova per a l’any 2020 Si voleu fer la inscripció a alguna activitat, paseu per l’Ajuntament de Ròtova a... Segueix llegint »

Poliesportiu municipal El poliesportiu municipal de Ròtova compta amb la piscina municipal i el camp de futbol. La piscina municipal es troba oberta al públic en temporada d’estiu, de juny a setembre,... Segueix llegint »

Més info