Esport

Notícies

Ahir dilluns 9 de març, Felicitat Balbastre, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Ròtova, Lluís Dauder, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ador, i Manela Faus, alcaldessa de l’Ajuntament d’Ador, van signar el... Segueix llegint »

Amb 192 participants, el municipi va rebre a esportistes de diverses edats que van participar-hi al circuit El diumenge 1 de març, el poliesportiu municipal de Ròtova es va convertir... Segueix llegint »

El Club Esportiu Ròtova organitza un torneig per celebrar els 19 anys fent esport El Club Esportiu Ròtova organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’àrea de joventut i esport... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

A continuació podeu consultar les activitats esportives actives al municipi de Ròtova per a l’any 2020 Si voleu fer la inscripció a alguna activitat, paseu per l’Ajuntament de Ròtova a... Segueix llegint »

Poliesportiu municipal El poliesportiu municipal de Ròtova compta amb la piscina municipal i el camp de futbol. La piscina municipal es troba oberta al públic en temporada d’estiu, de juny a setembre,... Segueix llegint »

Més info