Gent Gran

Notícies

Atenció a persones majors. L’Ajuntament de Ròtova posa en marxa un servici d’atenció a domicili a aquelles persones majors, amb mobilitat reduïda, que necessiten ajuda (en la compra a tendes,... Segueix llegint »

La Regidoria de Gent Gran organitza junt amb el Centre de Desenvolupament Rural i la Generalitat Valenciana un curs d’Iniciaciò a la Informàtica i Internet Podeu realitzar la inscripció en l’Ajuntament de Ròtova de dilluns a... Segueix llegint »

La Regidoria de Gent Gran organitza junt amb el Centre de Desenvolupament Rural i la Generalitat Valenciana un curs de memòria i envelliment saludable Podeu realitzar la inscripció en l’Ajuntament... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Centre Social

Pots trobar el Centre Social a la Plaça Major de Ròtova. Aquest espai es pot reservar per a la realització de reunions i activitats. … Contacte: Tel: 962 95 70 11  ... Segueix llegint »

Serveis Socials

Avinguda Jaume I, 88. 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dijous: 09.00h – 13.00h Horari d’atenció al públic del centre mèdic: De dilluns a divendres: 08.00h – 15.00 h. Contacte: Tel: 664... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents