Inclusió i Igualtat

Notícies

Amb motiu del 25N Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones des de l’Ajuntament de Ròtova s’han realitzat una sèrie d’activitats (amb la finalitat de conscienciar i... Segueix llegint »

Amb motiu del 25N Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones des de l’Ajuntament de Ròtova s’han programat una sèrie d’activitats (amb la finalitat de conscienciar i... Segueix llegint »

Des de l’Ajuntament de Ròtova estem impulsant el Pla d’Igualtat Intern de l’Ajuntament. Aquest pla té la finalitat de fer la diagnosi de l’estat d’igualtat entre el personal de l’Ajuntament... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Ròtova estrena dues bústies violeta ubicades a l’aulari de Ròtova, del CRA Alfauir-Ròtova, i al Centre Polivalent de l’Antiga Sindical a la Plaça Major de la població. La Bústia Violeta... Segueix llegint »

Més info

Documents

Lectura de la declaració institucional amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI (de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies) realitzada per la regidora de Polítiques Inclusives i Igualtat... Segueix llegint »

Més documents