Infraestructures i Habitatge

Notícies

L’Ajuntament de Ròtova ha instal·lat plaques solars a l’Escoleta Infantil del municipi, destinada a reduir el consum elèctric de Ròtova i les seues emissions de CO2. Aquesta instal·lació ha ascendit... Segueix llegint »

Ròtova ha contractat sis persones (operaris) per a pal·liar l’atur agrari i millorar camins i espais rurals de titularitat municipal. Les actuacions formen part de l’ajuda concedida pel Servei Públic... Segueix llegint »

Este dimarts ha continuat el tractament de desinsectació i desratització a la xarxa de clavegueram municipal, per part de l’empresa AMBISER S.L.En Control de Plagues Urbanes és molt important la... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Cementeri

HORARI DEL CEMENTERI: Tots els dies | De 08.30 a 18.00 h … Pots trobar el cementeri municipal de Ròtova a la Plaça Poligono 3, nombre 16. Contacte: Tel: 962 95... Segueix llegint »

La Vil·la romana de la Sort és un dels monuments que formen part del patrimoni de Ròtova. Aquesta vil·la va ser descoberta al voltant de l’any 2004 i està localitzada... Segueix llegint »

El Centre d’Interpretació de la Cultura de la Pansa de Ròtova és la culminació d’un projecte de caràcter patrimonial, etnològic i cultural, dut a terme amb molta cura i dedicació... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents