Infraestructures i Habitatge

Notícies

Ròtova dóna un pas endavant en la lluita contra el canvi climàtic sumant-se a una de les polítiques implementades per l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València. La... Segueix llegint »

L’Ajuntament de Ròtova ha reforçat els serveis de neteja i manteniment del municipi, durant el període d’estiu. Els aspirants han sigut contractats de la borsa municipal d’operaris que el govern... Segueix llegint »

La Generalitat Valenciana i CASA LABORATORIO (Calab) possen en marxa les ajudes per a la Reforma i Rehabilitació 2020. Aquest Pla de Rehabilitació inclou tres línies: – Pla Estatal d’Habitatge... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Cementeri

HORARI TEMPORAL DEL CEMENTERI AMB MOTIU DE LA COVID19: Dijous, divendres i dissabte | De 18.00 a 20.00 h … Pots trobar el cementeri municipal de Ròtova a la Plaça... Segueix llegint »

La Vil·la romana de la Sort és un dels monuments que formen part del patrimoni de Ròtova. Aquesta vil·la va ser descoberta al voltant de l’any 2004 i està localitzada... Segueix llegint »

El Centre d’Interpretació de la Cultura de la Pansa de Ròtova és la culminació d’un projecte de caràcter patrimonial, etnològic i cultural, dut a terme amb molta cura i dedicació... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents