Joventut

Notícies

Divendres, 2 d’octubre, la Nau Polivalent de Ròtova (c/ Llocnou) acollirà el taller ‘Records per a compartir’, a partir de les 17.30h. L’activitat està dirigida per a xiquetes I xiquets... Segueix llegint »

Arriba l’estiu actiu a Ròtova! Tenim preparades diferents activitats perquè passeu un estiu de 100! Comencem amb un taller de batukada els dies 28 de juliol i 4 i 11 d’agost, a la piscina... Segueix llegint »

Aquest estiu no us podeu perdre les activitats que s’han organitzat al Palau dels Comtes de Ròtova. Palau a la fresca, una de les moltes activitats que hem preparat dintre... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

El “Calaix Jove de la Safor” és una Unitat d’Actuació integrada dins dels diferents serveis que presta la Mancomunitat de Municipis de la Safor. calaix_joveÉs un instrument d’intercanvi i de... Segueix llegint »

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En aquest edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents