Joventut

Notícies

L’Ajuntament ha contractat durant un any un técnic amb grau de comunicació amb una subvenció de 21.140,76€, gràcies als fons europeus i al programa AVALEM JOVES de la Generalitat Valenciana,... Segueix llegint »

Divendres, 2 d’octubre, la Nau Polivalent de Ròtova (c/ Llocnou) acollirà el taller ‘Records per a compartir’, a partir de les 17.30h. L’activitat està dirigida per a xiquetes I xiquets... Segueix llegint »

Arriba l’estiu actiu a Ròtova! Tenim preparades diferents activitats perquè passeu un estiu de 100! Comencem amb un taller de batukada els dies 28 de juliol i 4 i 11 d’agost, a la piscina... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

El “Calaix Jove de la Safor” és una Unitat d’Actuació integrada dins dels diferents serveis que presta la Mancomunitat de Municipis de la Safor. calaix_joveÉs un instrument d’intercanvi i de... Segueix llegint »

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En aquest edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents