Joventut

Notícies

Ròtova continua participant este curs en el programa educatiu d’aula compartida, junt a d’altres municipis com Ador, Palma de Gandia, Llocnou de Sant Jeroni, Almiserà, Potries, Beniflà, Beniarjó, La Font... Segueix llegint »

Mitja taronja? Amor etern? Que és el sexe? L’amor? El dimarts 16 de març tancàrem les activitats programades al voltant del 8M amb l’activitat en línia “Parlem de Sexe amb... Segueix llegint »

L’Ajuntament de Ròtova i l’IES Vall de la Safor han signat un  conveni per col·laborar en la realització de pràctiques, dins del  programa formatiu del mòdul professional de FCT. En... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

El compte d’Instagram, Ròtova Jove, és un perfil creat per proporcionar un espai propi a la gent jove del poble i donar-los visibilitat. Els continguts que es publiquen estan marcats... Segueix llegint »

El “Calaix Jove de la Safor” és una Unitat d’Actuació integrada dins dels diferents serveis que presta la Mancomunitat de Municipis de la Safor. calaix_joveÉs un instrument d’intercanvi i de... Segueix llegint »

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En aquest edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents