Joventut

Notícies

Al llarg d’aquestes últimes setmanes, us heu fixat en la nova decoració de la plaça Major? Art urbà i motius de la cultura de la pansa de la mà, tot... Segueix llegint »

Ròtova, amb un grup format per una quinzena de persones, ha posat en marxa les tasques de voluntariat ambiental  orientades fonamentalment a la vigilància, la detecció primerenca i la prevenció... Segueix llegint »

Les corresponsals juvenils de Ròtova participen al curtmetratge “Hell Phone” del Calaix Jove. Una cinta de terror, dins d’un marc pedagògic, que parla de la violència a les aules. El... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

El compte d’Instagram, Ròtova Jove, és un perfil creat per proporcionar un espai propi a la gent jove del poble i donar-los visibilitat. Els continguts que es publiquen estan marcats... Segueix llegint »

El “Calaix Jove de la Safor” és una Unitat d’Actuació integrada dins dels diferents serveis que presta la Mancomunitat de Municipis de la Safor. calaix_joveÉs un instrument d’intercanvi i de... Segueix llegint »

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En aquest edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents