Joventut

Notícies

“El 17 de maig de 1990, es va eliminar l’homosexualitat del llistat de malalties mentals, per part de l’Assemblea de l’Organització Mundial de la Salut. L’any 2004, l’ONU declarà aquesta... Segueix llegint »

El passat dijous 1 d’abril el Centre d’Interpretació de la Pansa va acollir una jornada de treball de l’equip de corresponsals de l’IES Vall de la Safor de Vilallonga. En... Segueix llegint »

Ròtova continua participant este curs en el programa educatiu d’aula compartida, junt a d’altres municipis com Ador, Palma de Gandia, Llocnou de Sant Jeroni, Almiserà, Potries, Beniflà, Beniarjó, La Font... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

El compte d’Instagram, Ròtova Jove, és un perfil creat per proporcionar un espai propi a la gent jove del poble i donar-los visibilitat. Els continguts que es publiquen estan marcats... Segueix llegint »

El “Calaix Jove de la Safor” és una Unitat d’Actuació integrada dins dels diferents serveis que presta la Mancomunitat de Municipis de la Safor. calaix_joveÉs un instrument d’intercanvi i de... Segueix llegint »

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En aquest edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents