Medi Ambient i Canvi Climàtic

Notícies

Dimarts, 21 de setembre, es va celebrar en el Saló de Sessions de la Casa Consistorial de l’Ajuntament una sessió informativa amb l’alumnat del CRA Alfauir – Ròtova sobre el... Segueix llegint »

Ahir l’Ajuntament de Ròtova va estar present a la reunió del Pla “Municipis en Xarxa” (que impulsa la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica) en què s’ha... Segueix llegint »

L’Ajuntament de Ròtova ha instal·lat plaques solars a l’Escoleta Infantil del municipi, destinada a reduir el consum elèctric de Ròtova i les seues emissions de CO2. Aquesta instal·lació ha ascendit... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

El municipi de Ròtova ha sigut beneficiari amb 6.604,90€, per a fer front a la quota amb el Consorci Provincial de Bombers. L’Excma. Diputació Provincial de València, per decret del... Segueix llegint »

Info | Cada dia podeu consultar al panell informatiu de la plaça Major si podeu, o no, fer cremes agrícoles. El panell funciona de la següent manera: Podeu trobar dos... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents