Medi Ambient i Canvi Climàtic

Notícies

Aplega a l’aulari de Ròtova del CRA Alfauir-Ròtova ‘El corriol camanegre i l’ecosistema litoral’. L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València llança aquesta campanya de difusió sobre la... Segueix llegint »

El passat divendres, 22 de gener de 2021, l’aulari de Ròtova del CRA Alfauir-Ròtova va rebre uns exemplars del “Calendari Ambiental Escolar 2021” en agraïment, per part de la Diputació... Segueix llegint »

L’aulari de Ròtova Mare de Déu de la Salut (del CRA Alfauir-Ròtova) es farà servir del programa 50/50, englobat dins l’estratègia Reacciona de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

El municipi de Ròtova ha sigut beneficiari amb 6.604,90€, per a fer front a la quota amb el Consorci Provincial de Bombers. L’Excma. Diputació Provincial de València, per decret del... Segueix llegint »

21 d’abril – 31 de maig de 2020 Fins a 500 metres de terreny forestal De dilluns a divendres. Els dissabtes, diumenges i festius, no està permés. Quan el nivell... Segueix llegint »

Info | Cada dia podeu consultar al panell informatiu de la plaça Major si podeu, o no, fer cremes agrícoles. El panell funciona de la següent manera: Podeu trobar dos... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents