Medi Ambient i Canvi Climàtic

Notícies

El Centre Excursionista de Ròtova (CER), amb l’ajuda de la fundació Terra Life i la col·laboració de l’Ajuntament de Ròtova, començarà la replantació en set hectàrees del barranc d’Atanasi, a... Segueix llegint »

Ròtova signa els compromisos de neutralitat climàtica per a 2050, en el marc del Pacte de les Alcaldies. El Palau de les Arts de València ha acollit este dijous la trobada... Segueix llegint »

L’Ajuntament de Ròtova instal·larà plaques solars a l’edifici de l’Ajuntament i el Centre Social del municipi, destinades a reduir el consum elèctric de Ròtova i les emissions de CO2. Aquesta... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

El municipi de Ròtova ha sigut beneficiari amb 6.604,90€, per a fer front a la quota amb el Consorci Provincial de Bombers. L’Excma. Diputació Provincial de València, per decret del... Segueix llegint »

Info | Cada dia podeu consultar al panell informatiu de la plaça Major si podeu, o no, fer cremes agrícoles. El panell funciona de la següent manera: Podeu trobar dos... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents