Participació Ciutadana

Notícies

El procés ha comptat amb una alta participació del veïnat: el 22,57% de la població major de 16 anys empadronada al poble. Ròtova ha viscut per primera vegada un procés... Segueix llegint »

Se celebra la primera jornada formativa “Ròtova Participa” amb les associacions del poble Dijous, 07 d’octubre, es va celebrar el primer taller formatiu englobat en les jornades “Ròtova Participa” adreçada... Segueix llegint »

S’han rebut més d’un centenar de propostes i el veïnat haurà de triar entre 15 opcions validades Ròtova entra en la fase de votació dels primers Pressupostos Participatius per tal... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Ròtova estrena dues bústies violeta ubicades a l’aulari de Ròtova, del CRA Alfauir-Ròtova, i al Centre Polivalent de l’Antiga Sindical a la Plaça Major de la població. La Bústia Violeta... Segueix llegint »

Més info

Documents

Consulta les propostes validades per a votació pública En cas de no poder votar en l’horari establert, pots autoritzar a una altra persona. Adjuntem autorització Les persones majors de 16... Segueix llegint »

Què són els Pressupostos Participatius? Els Pressupostos Participatius són un procés de participació directa de la ciutadania a través del qual aquesta fa seu el dret a prendre part en... Segueix llegint »

Més documents