Participació Ciutadana

Notícies

Dijous, 2 de desembre, va tindre lloc l’audiència pública de constitució del primer Consell de Xiquetes i Xiquets de Ròtova. L’acte va servir per a realitzar la votació de la... Segueix llegint »

El dimecres passat es van escollir els 12 membres que formaran part del primer Consell de Xiquetes i Xiquets de Ròtova. L’elecció dels representants es va realitzar, de manera democràtica... Segueix llegint »

El procés ha comptat amb una alta participació del veïnat: el 22,57% de la població major de 16 anys empadronada al poble. Ròtova ha viscut per primera vegada un procés... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Ròtova estrena dues bústies violeta ubicades a l’aulari de Ròtova, del CRA Alfauir-Ròtova, i al Centre Polivalent de l’Antiga Sindical a la Plaça Major de la població. La Bústia Violeta... Segueix llegint »

Més info

Documents

Consulta les propostes validades per a votació pública En cas de no poder votar en l’horari establert, pots autoritzar a una altra persona. Adjuntem autorització Les persones majors de 16... Segueix llegint »

Què són els Pressupostos Participatius? Els Pressupostos Participatius són un procés de participació directa de la ciutadania a través del qual aquesta fa seu el dret a prendre part en... Segueix llegint »

Més documents