Patrimoni

Notícies

Ròtova ha ampliat la capacitat de l’arxiu municipal, amb la instal·lació de noves prestatgeries per tal de donar cabuda als fons i facilitar l’organització dels documents de l’Ajuntament. Per fer-ho,... Segueix llegint »

Ròtova ha sigut beneficiària d’una subvenció per a la redacció del Pla Director del Palau dels Comtes de Ròtova, per una valor de 14.471,60 € per part de la Conselleria... Segueix llegint »

La setmana passada, l’arquitecte Tirso Ávila, junt a l’equip Oppidum & Terra de patrimoni, ha començat l’estudi per a la redacció del Pla Director del palau dels Comtes de Ròtova,... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

La Vil·la romana de la Sort és un dels monuments que formen part del patrimoni de Ròtova. Aquesta vil·la va ser descoberta al voltant de l’any 2004 i està localitzada... Segueix llegint »

El Centre d’Interpretació de la Cultura de la Pansa de Ròtova és la culminació d’un projecte de caràcter patrimonial, etnològic i cultural, dut a terme amb molta cura i dedicació... Segueix llegint »

Arxiu Municipal

L’Arxiu Municipal de Ròtova està atés per professionals del Servei Comarcal d’Arxiu, dos matins al mes. Història de la custòdia. Des de l’any 2002 es disposa d’un arxivador de plànols.... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents