Patrimoni

Notícies

Ja podeu veure el vídeo que vam exposar a l’exposició «Som Ròtova. Objectes i històries». Patrimoni material i immaterial de Ròtova, durant els dies del porrat de Sant Macià 2020... Segueix llegint »

Ja podeu vore aquest vídeo que hem preparat per conmemorar la festa de Sant Antoni Abat 2020 que es va celebrar al Carrer Major de Ròtova. També vam tindre l’oportunitat... Segueix llegint »

La festa de Sant Antoni arriba a Ròtova un any més amb les seves tradicions populars, com la cremà de la foguera. Aquest any es celebrarà al Carrer Major de... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

La Vil·la romana de la Sort és un dels monuments que formen part del patrimoni de Ròtova. Aquesta vil·la va ser descoberta al voltant de l’any 2004 i està localitzada... Segueix llegint »

El Centre d’Interpretació de la Cultura de la Pansa de Ròtova és la culminació d’un projecte de caràcter patrimonial, etnològic i cultural, dut a terme amb molta cura i dedicació... Segueix llegint »

Arxiu Municipal

L’Arxiu Municipal de Ròtova està atés per professionals del Servei Comarcal d’Arxiu, dos matins al mes. Història de la custòdia. Des de l’any 2002 es disposa d’un arxivador de plànols.... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents