Patrimoni

Notícies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau i la Directora General d’Habitatge i Regeneració Urbana, Elena Azcárraga, han visitat Ròtova per interessar-se per la situació... Segueix llegint »

Enguany fa 500 anys de la batalla de Vernissa, del 1521. En aquest context, es produí el saqueig i la posterior refundació del municipi de Ròtova. L’Ajuntament de Ròtova ha... Segueix llegint »

Ròtova inicia el procés d’elaboració del catàleg de proteccions del municipi, concretament de la secció patrimoni cultural, ateses les determinacions de la normativa urbanística i patrimonial valenciana. El catàleg contindrà... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

La Vil·la romana de la Sort és un dels monuments que formen part del patrimoni de Ròtova. Aquesta vil·la va ser descoberta al voltant de l’any 2004 i està localitzada... Segueix llegint »

El Centre d’Interpretació de la Cultura de la Pansa de Ròtova és la culminació d’un projecte de caràcter patrimonial, etnològic i cultural, dut a terme amb molta cura i dedicació... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents