Policia Local, Trànsit i Seguretat Ciutadana

Notícies

Els dies 14 i 18 de gener es va celebrar a l’Aulari de Ròtova del CRA Alfauir-Ròtova la III jornada de conscienciació vial impartida per la Policia local de Ròtova per... Segueix llegint »

El Ministeri de Transició Ecològica, a través d’Acuamed, difon entre la població el Pla d’Emergència de l’Assut de Terrateig al municipi, amb un bussoneig casa per casa. Ací en teniu,... Segueix llegint »

L’entitat Ilustre Colegio de Veterinarios de Valencia ha realitzat una donació al municipi d’un dispositiu que permet identificar els animals perduts Ròtova rep una donació d’un lector de xips que... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

En cas de necesitat, pots telefonar als següents telèfons: Emergències – 112 Policía Local de Ròtova – 628 274 277 Guardia Civil – 062 Guardia Civil de Vilallonga – 962... Segueix llegint »

Pots trobar l’oficina del policia local de Ròtova al primer pis de l’Ajuntament (Carrer Major, 2). Pots consultar també la secció de notícies de la Policia Local i conéixer les... Segueix llegint »

Més info

Documents

La Policia Local de Rótova ha elaborat una guia dirigida als veïns amb la finalitat de contribuir a millorar la seguretat, atenent unes normes bàsiques però efectives de fàcil aplicació... Segueix llegint »

Més documents