Promoció econòmica i Innovació

Notícies

Acta de resolució i de l’examen de secretari/ària – interventor/a i anunci de resolució decretant convocatòria deserta borsa nomenaments interins secretari/ària-interventor/a. Facilitem ENLLAÇ a la seu electrònica. Adjuntem els documents:... Segueix llegint »

Anunci lectura exercici i entrevista personal borsa secretari/ària interventor/a. La prova es realitzarà el proper divendres 7 de Maig a les 9,30 del matí en el Saló de Sessions de... Segueix llegint »

Les persones interessades han d’estar apuntades a LABORA (Servef), com a sol·licitants de l’ocupació de personal de neteja i tindre almenys 30 anys. Programa de subvencions d’iniciativa social destinat a la contractació de... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Accedeix al portal de l’Ajuntament de Ròtova, dins de la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL): rotova.divaladl.es/va La Diputació de Valencia, a travès de la seua empresa pública Divalterra, impulsa una xarxa d’Agències... Segueix llegint »

Ací pots trobar un mapa de la ubicació de les diferents naus que es poden trobar al Polígon Industrial Les Masses. Pàgina web: lesmasses.es

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents