Promoció econòmica i Innovació

Notícies

La iniciativa, inclosa dins de les ajudes a projectes d’Smart City de la Diputació de València, ha rebut una ajuda de 20.000€ L’Ajuntament de Ròtova posarà en marxa un projecte... Segueix llegint »

L’Ajuntament de Ròtova ha contractat dos persones inscrites a Labora, dins del programa ECOVID 2020, de Labora. Les persones aspirants havien de ser majors de 30 anys, estar inscrites com... Segueix llegint »

L’Ajuntament de Ròtova rebrà de la Diputació de València 4 ordinadors portàtils, 5 càmeres web, 4 lectors de targetes i 1 escàner, per un import de 3.063,44 €, per al... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Accedeix al portal de l’Ajuntament de Ròtova, dins de la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL): rotova.divaladl.es/va La Diputació de Valencia, a travès de la seua empresa pública Divalterra, impulsa una xarxa d’Agències... Segueix llegint »

Ací pots trobar un mapa de la ubicació de les diferents naus que es poden trobar al Polígon Industrial Les Masses. Pàgina web: lesmasses.es

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents