Promoció econòmica i Innovació

Notícies

Queda’t a Ròtova

Gràcies a la gent que ha treballat i treballa per a fer-nos la vida més fàcil. Per estar, també, al peu del canó. Encara no ha passat, hem de continuar... Segueix llegint »

Les Smart City utilitzen la tecnologia de la informació i comunicació (TIC) amb l’objectiu de crear millors infraestructures per la ciutadania. Per tal de millorar les insfraestructures del municipi i... Segueix llegint »

BOE | Condicions per a l’obertura al públic de determinats comerços i serveis, i l’obertura d’arxius, així com per a la pràctica de l’esport professional i federat (Ordre SND/388/2020, de... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Accedeix al portal de l’Ajuntament de Ròtova, dins de la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL): rotova.divaladl.es/va La Diputació de Valencia, a travès de la seua empresa pública Divalterra, impulsa una xarxa d’Agències... Segueix llegint »

Ací pots trobar un mapa de la ubicació de les diferents naus que es poden trobar al Polígon Industrial Les Masses. Pàgina web: lesmasses.es

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents