Promoció econòmica i Innovació

Notícies

[PROGRAMA EMPUJU 2020] – 1 jove menors de 30 anys inscrits com a demandants d’ocupació e inclosos en el sistema nacional de garantia juvenil. -Perfil: tècnic en Comunicació Audiovisual -Condicions... Segueix llegint »

Ròtova ha contractat una administrativa i una operària de neteja amb la subvenció EMCORP. Les persones interessades havien d’estar apuntades a LABORA (Servef), com a sol·licitants de l’ocupació de personal... Segueix llegint »

Ròtova ha rebut el cotxe elèctric per a ús de la Policia Local, un Hyundai Kona, proporcionat per Moll Autos, en un procés públic de licitació. La inversió ha comptat... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Accedeix al portal de l’Ajuntament de Ròtova, dins de la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL): rotova.divaladl.es/va La Diputació de Valencia, a travès de la seua empresa pública Divalterra, impulsa una xarxa d’Agències... Segueix llegint »

Ací pots trobar un mapa de la ubicació de les diferents naus que es poden trobar al Polígon Industrial Les Masses. Pàgina web: lesmasses.es

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents