Promoció econòmica i Innovació

Notícies

L’Ajuntament de Ròtova ha adquirit diversos aparells per a la lluita contra la covid-19 de l’empresa Axoled, situada al polígon Les Masses de Ròtova. Així, es pretén aconseguir les millors... Segueix llegint »

S’han publicat les ajudes a empreses i persones treballadores autònomes dels sectors de l’hostaleria per la Covid-19. El plaç de sol·licitud quedarà obert a partir del 4 de febrer de... Segueix llegint »

Ja està obert el termini previst de presentació de sol·licituds d’ajudes en matèria de comerç, consum i artesania. El plaç finalitza l’1 de febrer de 2021. Adjuntem document informatiu i... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Accedeix al portal de l’Ajuntament de Ròtova, dins de la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL): rotova.divaladl.es/va La Diputació de Valencia, a travès de la seua empresa pública Divalterra, impulsa una xarxa d’Agències... Segueix llegint »

Ací pots trobar un mapa de la ubicació de les diferents naus que es poden trobar al Polígon Industrial Les Masses. Pàgina web: lesmasses.es

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents