Promoció econòmica i Innovació

Notícies

Ròtova realitza una nova millora del polígon industrial, valorada en 117.791,05, amb una subvenció de l’IVACE de la Generalitat Valenciana. Les millores es concretaran en els sistemes antiincendis, en dotar... Segueix llegint »

Adjuntem la Constitució de Borsa d´ocupació per a possibles nomenaments interins com a secretari/ària interventor/a per a l’Ajuntament de Ròtova. També la podeu trobar a través de la pàgina de... Segueix llegint »

[PROGRAMA ECOVID 2021] -Una persona major de 30 anys inscrits com a demandants d’ocupació com a conseqüència de la conjuntura produïda de la Covid-19. Cal estar inscrits en Labora: neteja... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Accedeix al portal de l’Ajuntament de Ròtova, dins de la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL): rotova.divaladl.es/va La Diputació de Valencia, a travès de la seua empresa pública Divalterra, impulsa una xarxa d’Agències... Segueix llegint »

Ací pots trobar un mapa de la ubicació de les diferents naus que es poden trobar al Polígon Industrial Les Masses. Pàgina web: lesmasses.es

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents