Promoció econòmica i Innovació

Notícies

Bo social per a treballadors autònoms que hagen cessat la seua activitat o hagen vist reduïda la seua facturació com a conseqüència del COVID-19 – Ministerio para la Transición Ecológica... Segueix llegint »

Tots els detalls de les ajudes a autònoms decretades per la Generalitat  1.500€ per als qui hagen suspés l’activitat  750€ per als qui hagen patit una disminució d’ingressos del 75%... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Accedeix al portal de l’Ajuntament de Ròtova, dins de la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL): rotova.divaladl.es/va La Diputació de Valencia, a travès de la seua empresa pública Divalterra, impulsa una xarxa d’Agències... Segueix llegint »

Ací pots trobar un mapa de la ubicació de les diferents naus que es poden trobar al Polígon Industrial Les Masses. Pàgina web: lesmasses.es

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents