Promoció econòmica i Innovació

Notícies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau i la Directora General d’Habitatge i Regeneració Urbana, Elena Azcárraga, han visitat Ròtova per interessar-se per la situació... Segueix llegint »

Ròtova ha contractat sis persones (operaris) per a pal·liar l’atur agrari i millorar camins i espais rurals de titularitat municipal. Les actuacions formen part de l’ajuda concedida pel Servei Públic... Segueix llegint »

L’Ajuntament de Ròtova rep de la Diputació de València 5 càmeres web, 4 lectors de targetes i 1 escàner, per al seu funcionament. L’ajuda als ajuntaments respon per millorar l’equipament... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Accedeix al portal de l’Ajuntament de Ròtova, dins de la Xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL): rotova.divaladl.es/va La Diputació de Valencia, a travès de la seua empresa pública Divalterra, impulsa una xarxa d’Agències... Segueix llegint »

Ací pots trobar un mapa de la ubicació de les diferents naus que es poden trobar al Polígon Industrial Les Masses. Pàgina web: lesmasses.es

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents