Promoció Lingüística

Notícies

L’equip de govern presenta la proposta de normalitzar el topònim ‘Ròtova’ com a nom identificatiu del municipi L’equip de govern municipal va presentar dins de l’ordre del dia del plenari... Segueix llegint »

Dia del Llibre 2020

L’Ajuntament de Ròtova se suma a la iniciativa de celebrar el Dia Internacional del Llibre 2020, amb l’objectiu de fomentar la lectura. Hem preparat una sèrie d’activitats per a commemorar... Segueix llegint »

Des de Sempre Teua s’ha obert obert l’espai lúdic #SempreTeuaACasa on podreu trobar videopropostes de tot tipus: Dibuixar ✍️ Rapejar 🎤 🧢 Fer teatre i titelles 🎭 Cuinar 🥣 Cantar... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

L’Agència de Promoció del Valencià és un servei del qual gaudeixen tots els municipis adherits a la Mancomunitat i que es finança amb la subvenció que atorga la Conselleria d’Educació i... Segueix llegint »

Funcions de la Unitat de Normalització Lingüística Tenim tres camps d’actuació principal: 1. TRADUCCIÓ I CORRECCIÓ a) de la documentació administrativa de la Diputació de València b) de les publicacions... Segueix llegint »

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dilluns, dimecres, dijous i divendres: 08.00h – 15.00h Dimarts: 08.00h – 15.00h. 16.00h – 19.00h Horari d’estiu: 08.00h – 15.00h... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents