Promoció Lingüística

Notícies

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua va emetre un informe favorable sobre la nova denominació El Consell ha aprovat el canvi de denominació del municipi de Ròtova, per la forma exclusiva... Segueix llegint »

Un nou pas avant. El Ple de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha aprovat hui l’informe de la Secció d’Onomàstica per a adaptar el topònim del municipi de Ròtova en... Segueix llegint »

L’alumnat de 5é i 6é del CRA Alfauir-Ròtova ha visitat el matí del 15 d’octubre l’exposició “Vicent Andrés Estellés. Cronista de records i d’esperances”, a la plaça Major de Ròtova,... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

L’Agència de Promoció del Valencià és un servei del qual gaudeixen tots els municipis adherits a la Mancomunitat i que es finança amb la subvenció que atorga la Conselleria d’Educació i... Segueix llegint »

Funcions de la Unitat de Normalització Lingüística Tenim tres camps d’actuació principal: 1. TRADUCCIÓ I CORRECCIÓ a) de la documentació administrativa de la Diputació de València b) de les publicacions... Segueix llegint »

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dilluns, dimecres, dijous i divendres: 08.00h – 15.00h Dimarts: 08.00h – 15.00h. 16.00h – 19.00h Horari d’estiu: 08.00h – 15.00h... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents