Sanitat

Notícies

El Gobierno ha puesto en marcha el asistente conversacional Hispabot-Covid19, que funciona a través de WhatsApp. Se trata de un canal de consulta automático que utiliza la inteligencia artificial y... Segueix llegint »

INFORMACIÓ | Pots consultar tota la informació actualitzada sobre la situació del COVID-19 a la pàgina web del Ministeri de Sanitat i la Generalitat Valenciana. També pots realitzar preguntes mitjançant... Segueix llegint »

▶ En aquests moments difícils pel COVID-19, hi ha persones que, per la seua situació personal, necessiten un suport especial. 👉 Com les persones amb mobilitat reduïda Si necessites ajuda, posa’t... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Centre mèdic

El centre mèdic de Ròtova està ubicat a l’avinguda Jaume I, 88. Horaris: Atenció al públic: dilluns a divendres de 08.00h a 15.00h. Cita prèvia/entrega cartilles i receptes: 08.00h a... Segueix llegint »

Serveis Socials

Avinguda Jaume I, 88. 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dijous: 09.00h – 13.00h Horari d’atenció al públic del centre mèdic: De dilluns a divendres: 08.00h – 15.00 h. Contacte: Tel: 664... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents