Turisme

Notícies

El porrat de Sant Macià 2020 es converteix en punt de reunió per a les comarques de la Safor i la Vall d’Albaida Els carrers de Ròtova s’han omplit durant... Segueix llegint »

El diumenge 2 de febrer del 2020 organitzem conjuntament amb la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana” la 56 Marxa de Veterans de la Comunitat Valenciana”... Segueix llegint »

Ho fa amb una ajuda del Patronat Provincial de Turisme i amb la col·laboració del Centre Excursionista de Ròtova La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Ròtova ha recuperat la... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Oficina de Turisme

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents