Turisme

Notícies

L’Ajuntament de Ròtova, atenent a l’actual situació sanitària i contemplant totes les possibilitats, ha decidit cancel·lar el Porrat de Sant Macià de l’any 2021, en una decisió compartida amb les... Segueix llegint »

Ròtova rep una subvenció per al turisme de 5.228 € euros, per part de Presidència de la Generalitat Valenciana, dins del Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics de... Segueix llegint »

El porrat de Sant Macià 2020 es converteix en punt de reunió per a les comarques de la Safor i la Vall d’Albaida Els carrers de Ròtova s’han omplit durant... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Oficina de Turisme

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents