Turisme

Notícies

Ròtova ha condicionat una part del ferm de la senda del barranc d’Atanasi. Els treballs han consistit en el reperfilat i incorporació de material estabilitzador, i construcció d’escalons en zones... Segueix llegint »

Ho ha fet, junt a 19 municipis més de la Safor, per tal de treballar l’oferta turística dins de la destinació de qualitat SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola... Segueix llegint »

Enguany, a causa de la situació sanitària per la COVID19, no tindrà lloc el Porrat de Sant Macià. L’Ajuntament de Ròtova, no obstant, ha organitzat un Porrat a casa, amb... Segueix llegint »

Més notícies

Informació de l'àrea

Oficina de Turisme

El centre polivalent, conegut popularment com “Antiga Sindical”, està ubicat en la Plaça Major, 7. En este edifici s’ubica el Punt d’Informació Juvenil, la sala de lectura, una sala d’ordinadors... Segueix llegint »

Oficines municipals: Carrer Major, 2, 46725. Ròtova. La Safor. Horari: Dimarts i divendres: de 08.00 h a 15.00 h Contacte: Tel: 962 95 70 11  Fax: 962 95 70 09  Correu electrònic:  registregeneral@rotova.es... Segueix llegint »

Més info

Documents

Més documents